31.01.2006 г., 19:50 ч.

ЕСЕН 

  Поезия
671 0 0

ЕСЕН

 

Шумят листа във клоните дървесни,

Прокрякват жаби и птички чуруликат,

Мухи прелитат с вятъра

и падат тихо есенни листа.

Поглъщам топлината на западното слънце

И пиша този стих полегнал под върба,

Край езерце прекрасно на брега...

                                           29.09.99г.

 

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??