Jan 31, 2006, 7:50 PM

ЕСЕН 

  Poetry
672 0 0

ЕСЕН

 

Шумят листа във клоните дървесни,

Прокрякват жаби и птички чуруликат,

Мухи прелитат с вятъра

и падат тихо есенни листа.

Поглъщам топлината на западното слънце

И пиша този стих полегнал под върба,

Край езерце прекрасно на брега...

                                           29.09.99г.

 

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??