28.09.2012 г., 14:45 ч.

Есен 

  Поезия » Друга
1032 0 28

Есен...
на двора дъжд,
листопад,
циганско лято...
познах те в тълпата,
усмивка
на твоите устни,
светла и нежна.
Ти си моята пролет,

цъфнали люляци
ухаят,
влудяват
душата ми.
Потънах в очите ти
чисти и топли,
сияеш
ефирна и лека,
миг с теб,
загубих се.
...
В нощите светли
и дни в тъма
тук, в сърцето си.
...

© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??