19.10.2016 г., 21:18 ч.

Есен 

  Поезия » Любовна
606 0 0

Навярно

ти е много тежко

от мен

да чуваш думи...

и стонове горещи...

откъснати,

без рими...

Такава е душата ми -

от студ прецизен наранена ...

Такова е сърцето ми-

разкъсано по спешност...

Духът ми се прибра, 

попил от

локвичките тъжност...

и есенно листо

прошепва

тихичка надежда ...

 

Прегърнал си съня - 

от който 

толкоз

често

бягам...

© ДМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??