2.12.2017 г., 22:37 ч.

Есен 

  Поезия » Пейзажна
623 1 2

И ето пак настъпва есен,
листата на дърветата ще пожълтеят,
а птиците със своя глас ще запеят
своята утринна песен.

 

Някои от тях ще заминат на юг,
далеч от мразовития студ,
а други ще останат тук,
сгушени под пъстрия бук.

 

Дъждът и той взе да вали,
надявам се той да измие
нашите черни души!

© Анелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??