Dec 2, 2017, 10:37 PM

Есен 

  Poetry » Landscape
625 1 2

И ето пак настъпва есен,
листата на дърветата ще пожълтеят,
а птиците със своя глас ще запеят
своята утринна песен.

 

Някои от тях ще заминат на юг,
далеч от мразовития студ,
а други ще останат тук,
сгушени под пъстрия бук.

 

Дъждът и той взе да вали,
надявам се той да измие
нашите черни души!

© Анелия Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??