27.10.2022 г., 7:36 ч.

Есен 

  Поезия » Пейзажна, Друга
191 3 2

Нежна и красива есен,
синьо-сиви небеса
и от нейде звучна песен -
трепет в моята душа…

 

Изгревът - студен и бледен,
прецъфтелите цветя…
Клонът тъжен и наведен
над окапали листа.

 

Вечер. Танцът на звездите -
край изгрялата Луна.
Тя загрижена с лъчите
цялата земя огря!

© Ани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??