19.10.2008 г., 12:11 ч.

Есенен плач 

  Поезия
418 0 0

Вървя по следите на любовта,
търся те и викам "ела",
сълзите в очите напират,
а когато усмихнеш се,
без думи ме оставяш.

Пътека, украсена с есенни листа,
дърветата плачат за нашата любов,
че те няма, мило, при мен
и че боли ме, като не си до мен,
ти за мене, пиле, всичко си.

Дърветата плачат, че любовта ми истинска е,
но не виждаш как душата плаче,
и как боли ме от самотата, в която
ме оставяш да потъна, когато не си до мен.

© Джулияна Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??