5.11.2012 г., 15:37 ч.

Есенна еротика 

  Поезия » Любовна
750 0 12



                                 Есенна еротика

 

                                                       

                           Събличат се дърветата

                           по музика на вятъра.

                           Захвърлят шума, листи.

                           Разбъркват се в душата ми

                           спомени от лятото...

                           Очите ти са същите,

                           усмивката, а ти...

                          

                           Обичай ме през зимата.

                           Бял снежец вали... 

                          

                      

 

 

                                                                   о4.11.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??