Есенна еротика
Събличат се дърветата
по музика на вятъра.
Захвърлят шума, листи.
Разбъркват се в душата ми
спомени от лятото...
Очите ти са същите,
усмивката, а ти...
Обичай ме през зимата.
Бял снежец вали...
о4.11.2012 год.
© Радка Миндова All rights reserved.