21.10.2020 г., 17:40 ч.

Есенна импресия 

  Поезия
321 3 10

Есенно червено...
Есенен екстаз...
Слънцето – гардения,
с ароматен глас...

Чувствата са свежи,
сладки плодове...
Есен – миг от нежност

в цветни светове...

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??