Oct 21, 2020, 5:40 PM

Есенна импресия 

  Poetry
322 3 10

Есенно червено...
Есенен екстаз...
Слънцето – гардения,
с ароматен глас...

Чувствата са свежи,
сладки плодове...
Есен – миг от нежност

в цветни светове...

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??