ЕСЕННО
Във залива – конячна чаша,
оглежда се, половин луна,
малки стъпки по влажния пясък,
спомените следват, едва ли любовта.
Отминало е лято, оскъдна е луната,
очаква я притихнало море,
във вечер есенна, стъпки заситнила,
с любов пропусната, прощава се ЖЕНА.
© Лордли Милордов Всички права запазени