9.11.2007 г., 13:58 ч.

Есенно 

  Поезия
882 0 5

Като есенно листо

съм попила много страсти.

Ласки слънчеви, сълзи дъждовни,

песните на птиче щастие.

Дъх на есенна гора

нося в себе си, стаила

болка, радост и тъга.

Всичко, що ми дава сили.

Като есенна гора

нося в себе си омая.

С нежен дъжд от светлина

пътят ти ще очертая.

© Маргарита Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??