Nov 9, 2007, 1:58 PM

Есенно 

  Poetry
884 0 5

Като есенно листо

съм попила много страсти.

Ласки слънчеви, сълзи дъждовни,

песните на птиче щастие.

Дъх на есенна гора

нося в себе си, стаила

болка, радост и тъга.

Всичко, що ми дава сили.

Като есенна гора

нося в себе си омая.

С нежен дъжд от светлина

пътят ти ще очертая.

© Маргарита Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??