5.11.2008 г., 8:08 ч.  

Декември 

  Поезия
840 0 14

От дните ни по малко ще отреже

и дълги нощи ще ни подари;

ще бъде и суров, и странно нежен,

ще ни зарадва с празници добри.

 

С души пречистени и обновени,

към новото начало ще вървим.

И нищо, че ще става по-студено,

на този месец ще благодарим.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??