13.11.2020 г., 7:54 ч.

Есенно мрънкане 

  Поезия » Пейзажна
301 0 2

Недописан стих

върху листче хартия,

топъл липов чай,

любимото ми сладко

върху препечева филия...

Тихичко"апчих"...

О, Есен!

Как да те не обичам,

кажи ми...

© Ивелина каменова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??