13 нояб. 2020 г., 07:54

Есенно мрънкане 

  Поэзия » Пейзажная
302 0 2

Недописан стих

върху листче хартия,

топъл липов чай,

любимото ми сладко

върху препечева филия...

Тихичко"апчих"...

О, Есен!

Как да те не обичам,

кажи ми...

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??