Nov 13, 2020, 7:54 AM

Есенно мрънкане 

  Poetry » Landscape
316 0 2

Недописан стих

върху листче хартия,

топъл липов чай,

любимото ми сладко

върху препечева филия...

Тихичко"апчих"...

О, Есен!

Как да те не обичам,

кажи ми...

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??