13 nov 2020, 7:54

Есенно мрънкане 

  Poesía » Del paisaje
313 0 2

Недописан стих

върху листче хартия,

топъл липов чай,

любимото ми сладко

върху препечева филия...

Тихичко"апчих"...

О, Есен!

Как да те не обичам,

кажи ми...

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??