9.10.2008 г., 8:49 ч.

Есенно настроение 

  Поезия » Любовна
647 0 16

Аз съм

скъсан билет

за несбъднато щастие.

Хайде де, хвърляй!

Що ли ме

в джоба държиш?!

Татуирана роза

на гърдите ти

вехне нещастна.

Просто изтрий я!

Миналото

не ще задържиш.

Живеехме дръзко.

Не жалехме ласки.

Герои на много

разбити мечти.

Уморени от сцената.

Захвърлили маските.

Момче и русалка?!

Не, не!

Аз и Ти...

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??