Oct 9, 2008, 8:49 AM

Есенно настроение 

  Poetry » Love
667 0 16

Аз съм

скъсан билет

за несбъднато щастие.

Хайде де, хвърляй!

Що ли ме

в джоба държиш?!

Татуирана роза

на гърдите ти

вехне нещастна.

Просто изтрий я!

Миналото

не ще задържиш.

Живеехме дръзко.

Не жалехме ласки.

Герои на много

разбити мечти.

Уморени от сцената.

Захвърлили маските.

Момче и русалка?!

Не, не!

Аз и Ти...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??