15.09.2016 г., 18:15 ч.

Есенно обичане 

  Поезия » Друга
764 2 9

Не си отивай! Я поспри,

огледай се в сълзите на листата,

отронени от полъха на вятъра 

дочакъл с неохота есента си.

 

Не си отивай! Поседни,

в тревата мека, кехлебарен спомен

за горещи устни в летни дни,

прокраднал се в мъглата непоканен.

 

Не си отивай! Остани! 
Любов, не тръгвай!
Не, не ставай минало!
Днес мрачно е в душата 
...и вали,
но сърцето знае как есенно да те обича!

 

© Светла Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??