Изгрява есента червенокоса,
златисто медно огнена лети,
над цветните листа с възторг се носи,
от слънцето изплувала – блести.
Попива времето минути пъстри,
от чара ѝ, примесен с аромат
и сякаш балерини са, на пръсти,
усмихнати след нея се въртят.
© Милена Френкева Всички права запазени