Аз исках на фона на цветната есен
да бъда отново до теб...
когато природата в мъки се гърчи...
да чувствам опора до мен...
Животът обаче протече различно...
от теб ме изпрати далеч....
а после Родината хубава даже
оказа се тясна за мен...
Обаче за всичките тези години
едно съм поне осъзнал...
че някого щом като пазя в сърцето
не ще съм сам в мрачния свят!
© Андрей Андреев Всички права запазени