10.10.2018 г., 14:47 ч.  

Есенно сладко 

  Поезия » Любовна
2802 25 36

Как ухае на дюли живота

и все още е синьо-зелен,

вкус на лято и есенна болка,

сладка круша сред двор окосен.

Жълто грозде провесило чепки,

разпиляло гердан от зрънца

и препълнило моите шепи

се разтапя по твойта брада,

а смехът ми ти пали очите

на целувки се връща при мен,

над ятата щастлива политам и...

небето е плитко, съвсем!

© любимка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??