12.10.2023 г., 21:54 ч.

Етюд 

  Поезия » Любовна, Свободен стих, Друга
136 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Същите улици, същият град

и ние – все същите, и все пак напълно различни хора.
Вървим под надвисващата есен,
закъсняла есен (майната ѝ).
Заблудена есен – все едно листата ѝ няма да окапят (а нямам търпение!)
Есен, въобразила си, че е пролет.
И листопадът от думи се оказва, уви, безполезен.

На всички езици.
За нещо толкова просто като привличането ....
Трябва да владееш езика на тишината!

© Елица Северинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??