15.02.2024 г., 20:23 ч.

Евтината слава на простаците 

  Поезия » Друга
123 0 0
ЕВТИНАТА СЛАВА
НА ПРОСТАЦИТЕ


 

Не съм роден 

за евтината 

показуха!

Да парадирам 

с мускули, 

силикон, 

пари!

Да тъна 

във разкош, 

духовничка

разруха 

и тананикам 

на Слави 

чалгата 

дори!

В този свят 

има толкова 

простички 

неща!

Чудото на изгрева 

и дивна 

синева…!

И затуй – 

чалгари,

мекерета – 

ще крещя 

към вас, 

че великото  

е в тази 

простота…!



 

Стоян Койчев – Шани

гр. Стамболийски

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??