4.05.2008 г., 21:20 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
492 1 1
Ден след ден в очите ти се взирам,
но какво говорят, не разбирам.
Дали към мен си безразличен
или вече станал си различен.
Чудя се дали в сърцето ти копнеж гори
да ме обичаш истински, без преструвки и лъжи.

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??