4 мая 2008 г., 21:20

* * * 

  Поэзия » Любовная
493 1 1
Ден след ден в очите ти се взирам,
но какво говорят, не разбирам.
Дали към мен си безразличен
или вече станал си различен.
Чудя се дали в сърцето ти копнеж гори
да ме обичаш истински, без преструвки и лъжи.

© Светла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??