May 4, 2008, 9:20 PM

* * * 

  Poetry » Love
530 1 1
Ден след ден в очите ти се взирам,
но какво говорят, не разбирам.
Дали към мен си безразличен
или вече станал си различен.
Чудя се дали в сърцето ти копнеж гори
да ме обичаш истински, без преструвки и лъжи.

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??