26.12.2018 г., 11:32 ч.  

Усещам болката ти 

  Поезия » Философска, Друга
516 4 0

Усещам болката ти,

бездната в сърцето,която липсата  роди.

копнежът да протегнеш длани

и да докоснеш с трепет тялото, лицето.

Спри! Чуваш ли? Така боли!

Във другата реалност мислено се пренеси

Там всичко радост е и светлина

Там вечен танц е със любимата  душа

но не и тук и не сега.

 

 

© Blue Всички права запазени

За всички, загубили близки хора. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??