Усещам болката ти,
бездната в сърцето,която липсата роди.
копнежът да протегнеш длани
и да докоснеш с трепет тялото, лицето.
Спри! Чуваш ли? Така боли!
Във другата реалност мислено се пренеси
Там всичко радост е и светлина
Там вечен танц е със любимата душа
но не и тук и не сега.
© Blue All rights reserved.