ела
да си говорим до късни часове
да ми разкажеш за момичето
разбило сърцето ти
и за първата ти голяма любов
аз ще ти кажа за момчето на мечтите ми
и този от реалността
който ме остави сама
ще си поплачем един на друг
след това ще си направим горещ чай
но ще го изпием студен
защото и двамата ще сме се изгорили
дали от чая дали от любовта
познатото чувство ще изпитаме
само те моля
когато дойдеш и чуеш мъката ми
не се влюбвай
не ме обичай
ще знаеш вече болните ми места
и точно там ще ме удариш
нищо все пак ела
а аз ще разкажа на следващия и за теб
на по чашка чай
обещавам
© Елена Галева Всички права запазени