5.12.2013 г., 21:48 ч.

**** 

  Поезия » Друга
485 0 0

На разума ми цялата стръв

не ще ми стигне да открия

всички мои откровения.


И ето че покрит със плът

ще бродя всеки ден и час,

обвит в божието лицемерие.


И даже цялата ми кръв

да се излее на площада,

не ще изтрие срам, позор и грях.

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??