На Ж(р)
Няма песен за нас под звездите,
от всяка дума дебне тишина.
Няма път за нас, за мечтите,
всяка стъпка потъва в калта.
Всяка болка превързах за тебе,
всяка рана посипах със жар,
всички песни на тебе нарекох,
и всяка дума за тебе шептя.
За тебе имам плачеща надежда,
за теб е моят последен зов,
за тебе моя мила радост и утеха,
за теб е моята последна любов.
Всеки изгрев е ново начало,
всяка пролет ухае на плод,
жарта е там където е горяло,
в пръста се ражда нов живот.
Не всичко имаме в живота,
и понякога радостта ни е в нещо,
което никога не можем да имаме,
и което винаги ще бъде в сърцето.
© Сиси Сиси Всички права запазени