Apr 24, 2017, 12:11 AM

* * * 

  Poetry
438 1 2

 

                               На Ж(р)

 

Няма песен за нас под звездите,

от всяка дума дебне тишина.

Няма път за нас, за мечтите,

всяка стъпка потъва в калта.

 

Всяка болка превързах за тебе,

всяка рана посипах със жар,

всички песни на тебе нарекох,

и всяка дума за тебе шептя.

 

За тебе имам плачеща надежда,

за теб е моят последен зов,

за тебе моя мила радост и утеха,

за теб е моята последна любов.

 

Всеки изгрев е ново начало,

всяка пролет ухае на плод,

жарта е там където е горяло,

в пръста се ражда нов живот.

 

Не всичко имаме в живота,

и понякога радостта ни е в нещо,

което никога не можем да имаме,

и което винаги ще бъде в сърцето.

© Сиси Сиси All rights reserved.

Аз трябва да те пусна!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??