6.04.2008 г., 16:14 ч.

* * * 

  Поезия
484 0 0

 

Коя си ти? - питаш ме сега.

Коя съм аз? - ще ти отговоря така:

аз съм тази, която ненавиждаш,

тази, която ти обиждаш.

Аз съм тази, която ти даде,

но съм и тази, която взе -

взе малко, но и много,

взе всичко, но и нищо.

Аз съм тази, която нарани,

тази, която подлуди.

© Таня Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??