Apr 6, 2008, 4:14 PM

* * * 

  Poetry
483 0 0

 

Коя си ти? - питаш ме сега.

Коя съм аз? - ще ти отговоря така:

аз съм тази, която ненавиждаш,

тази, която ти обиждаш.

Аз съм тази, която ти даде,

но съм и тази, която взе -

взе малко, но и много,

взе всичко, но и нищо.

Аз съм тази, която нарани,

тази, която подлуди.

© Таня Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??