16.04.2010 г., 22:31 ч.

Фалш 

  Поезия » Друга
813 0 10



без аромат

с отблясък

надменно студен

цвят празноглед

без миг живот

без слънчев лъч

без стон дори

при листене отронен

 

немота

глухота

самота

 

отражение

на сковаващ студ

смразяваща усмивка

а след нея

нищо

лед

 

красота

изпълнена с фалш

 

изкуствено цвете

 

 

  

   

  



© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??