Apr 16, 2010, 10:31 PM

Фалш 

  Poetry » Other
819 0 10



без аромат

с отблясък

надменно студен

цвят празноглед

без миг живот

без слънчев лъч

без стон дори

при листене отронен

 

немота

глухота

самота

 

отражение

на сковаващ студ

смразяваща усмивка

а след нея

нищо

лед

 

красота

изпълнена с фалш

 

изкуствено цвете

 

 

  

   

  



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??