14.09.2021 г., 11:31 ч.

Фалшив късмет 

  Поезия » Любовна, Друга
436 0 0

Аз никога не спрях да мисля,
че ти си идеалната за мен.
Макар и нищо да не чувстваш,
за теб е писан всеки ред!
И всеки час  и всеки ден,
за теб аз дишам и живея.
Дори до теб наум си пожелах:
"Дано поне със нея да успея"!
Но уви не се получи,
във друг се влюби ти.
Единствено едно научих -
Да обичаш винаги боли!
Но също и убива,
макар ти да ме виждаш жив.
Ела поне да се сбогуваш -
Аз никога не ще почивам в мир!

© Калоян Калинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??