23.03.2010 г., 18:35 ч.

Фалшива надежда 

  Поезия
553 0 0

Пеперуда красива видях,

до дърво старо прибрала крила

- с надежда, че то ще я пази!

И мъчно ми стана за нея,

че във волен полет

няма днес да полети.

Облаци сиви са небето покрили

и може би дъжд ще вали!

Дано вятър повее,

сивите облаци да разсее,

и пеперудата красива

далеч от старото дърво да отлети.

© Анка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??