Mar 23, 2010, 6:35 PM

Фалшива надежда 

  Poetry
552 0 0

Пеперуда красива видях,

до дърво старо прибрала крила

- с надежда, че то ще я пази!

И мъчно ми стана за нея,

че във волен полет

няма днес да полети.

Облаци сиви са небето покрили

и може би дъжд ще вали!

Дано вятър повее,

сивите облаци да разсее,

и пеперудата красива

далеч от старото дърво да отлети.

© Анка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??