23.08.2011 г., 21:17 ч.

Фантазирам... 

  Поезия » Еротична
1018 0 3

Някакъв релеф разкривам

под червената завивка.

А до него пък намирам

най-красивата усмивка.

 

Тръгнах аз да го проучвам -

вдигнах мойто одеяло.

И познай какво улучвам

аз - прекрасно женско тяло!

 

Бързо секнаха словата!!

Спрях да мисля и умувам!

Смело хукнах към краката

със уста да ги целувам.

 

Почнах аз със ходилата;

на прасците се любувах;

После стигнах до бедрата,

дето толкова жадувах.

 

Сетне делтата заветна

аз усетих, наближих.

И тогава неусетно

със език я покорих.

 

Бавно минах през корема,

той на мен се услади.

После тръгнах да превзема

двете хубави гърди.

 

Потопих се в мекотата,

двата свята посетих.

Превъзбудих сетивата,

рая, ада преоткрих!

 

Страстно аз врата пресякох

и понечих към главата.

И тогава се засякох

с на обекта ми устата:

 

влажна, топла и червена,

точно както я желая;

нищо в цялата вселена

ми не пречи да мечтая!!

© Сандостен Калций Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??