Някакъв релеф разкривам
под червената завивка.
А до него пък намирам
най-красивата усмивка.
Тръгнах аз да го проучвам -
вдигнах мойто одеяло.
И познай какво улучвам
аз - прекрасно женско тяло!
Бързо секнаха словата!!
Спрях да мисля и умувам!
Смело хукнах към краката
със уста да ги целувам.
Почнах аз със ходилата;
на прасците се любувах;
После стигнах до бедрата,
дето толкова жадувах.
Сетне делтата заветна
аз усетих, наближих.
И тогава неусетно
със език я покорих.
Бавно минах през корема,
той на мен се услади.
После тръгнах да превзема
двете хубави гърди.
Потопих се в мекотата,
двата свята посетих.
Превъзбудих сетивата,
рая, ада преоткрих!
Страстно аз врата пресякох
и понечих към главата.
И тогава се засякох
с на обекта ми устата:
влажна, топла и червена,
точно както я желая;
нищо в цялата вселена
ми не пречи да мечтая!!
© Сандостен Калций All rights reserved.
Брей, как случих на съгражданки