17.07.2007 г., 9:31 ч.

Фантазия на болката 

  Поезия
724 0 4
ФАНТАЗИЯ НА БОЛКАТА

Удавих се във извора и думите пресъхнаха.
Напуканите устни се целуваха с горещи камъни.
Душата ми шептеше името ти и издъхна.
Измислени сме с теб и няма ни.
Там горе сред звездите ще се срещнем.
Ще танцуваме под лунните лъчи.
Слънчевият път ще търсим с свещи.
Слънцето ще се усмихва и ще си мълчи.
Накрая ще намерим звездното си лоно.
Ще си направим земна къща от дърво.
Децата ни трохи на птиците ще ронят
и ще се молят на доброто божество.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??