14.06.2009 г., 21:07 ч.

Фатална сделка 

  Поезия » Друга
579 0 7

Ще бъда силна, няма да се дам,

и заради теб ще трябва да се боря,

ще плащам на живота своя дан,

но чуй на теб какво ще отговоря.

Сделката ти с алкохола е стабилна,

печалбата е бой и ругатни,

доволен си, когато съм лабилна,

когато ме рaняваш до сълзи.

Е, стига толкова компромис,

стига прошки и молби,

нито веднъж не се призна виновен,

нито веднъж се извини.

Затуй, достатъчно, върви си,

от мен не чакай обич и пари,

посвещавам на децата дните си

и всичките си добрини.

Те достойни са за мойта обич

и нуждаят се от мен,

а ти от сътворената си орис

дано да се събудиш някой ден!

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??