7.07.2007 г., 13:01 ч.

Фаталната жена 

  Поезия
1559 0 6

Живея или просто съществувам?
Фаталната жена вселила се е в мен.
И нощем с дявола танцувам,
а денем съм във негов плен.
И женските ми пориви живеят,
и всичко в мен гори.
Желанията плътски все ме водят,
но от това не ме боли.
Без да се замислям - прегради преминавам
и винаги достигам до целта.
Срещу съдбата понякога заставам,
но никога не падам във калта.
И опитвах се да обуздавам
желанието дръзко и греховно,
но все не можех, не успявам,
и изпитвам само щастие върховно.
И не мисля, че живея грешно.
Почти от нищо не изпитвам страх.
За някой може би това е смешно,
но аз не мисля, че това е грях.
И по тоя начин аз ще продължавам,
ще заставам срещу всеки, който ме вини.
Щом Фатална съм - такава си оставам,
все пак и в мен кръвта кипи.

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??