11.10.2015 г., 19:04 ч.

Фаталната жена 

  Поезия » Еротична
1006 1 2

Ела в моята плодова градина

и опитай от зрели и презрели плодове,

само те съветвам, че по-вкусни са онези

по-горчивите, със семки,

онези, от които другите ги е страх да вкусят.

 

Ела в моята плодова градина,

търси, търси, търси, търси, търси, търси

и ще намериш, но внимавай

да не се отровиш че други вече пробваха

и, честно да ти кажа, тук ги няма да разкажат...

 

* * *

Мъдър и единствен избор,

може и фатален да излезе,

задавиш ли се със горчивия ми сок,

фатален край ти предвещавам.

© Лова Евтимова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • трябва да се внимава да не се прекали с киселото, че животът е тоооооооооооооооооооооооолкова сладък и чудесен ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Много креативно! Хареса ми сполучливата метафора на градината!

    И наистина, кой не обича зелени сливи? киселото често е по-сладко и от сладкото!
Предложения
: ??:??